Για δέκα τελικούς, όσα και τα παιχνίδια που απομένουν ως την λήξη του πρωταθλήματος, έκανε ο λόγο, ο Άγγελος Διγκόζης. Ο προπονητής των Τρικάλων , μίλησε για την επιστροφή του Σπάσιτς αλλά και τους φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα. 

«Να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Βατανιακού για την φιλοξενία. Παίξαμε με μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και είναι άξιοι συγχαρητηρίων που μπορεί να μην είναι βαθμολογικά καλά αλλά συνεχίζουν. Αυτό που θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης το καταφέραμε. Το ξεχνάμε, μένουν οι τρεις βαθμοί και κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Τσαριτσάνη. Έχουμε δέκα  τελικούς. Περιμέναμε τον Σπάσιτς ένα μήνα. Νομίζω ότι και με την αγωνιστική εικόνα αλλά και από αυτά που γνωρίζω είναι παίκτης που θα μας βοηθήσει. Με τον κόσμο έχω καταπληκτικές σχέσεις. Πέντε δέκα άτομα κάτι άλλο θέλουν κάποιο άλλο πρόσωπο. Και σήμερα ήταν πάνω από 80 Τρικαλινοί και τους ευχαριστούμε που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα» 

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 21 Φεβρουαρίου (15.00) με την 19η αγωνιστική. Η ομάδα των Τρικάλων υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου ( 14.45) θα γίνει ο ημιτελικός του κυπέλλου Γ΄ Εθνικής με τον Δωτιέα Αγιάς. Ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό και θα αντιμετωπίσει το νικητή της συνάντησης Κηφισιά-Εθνικός Πειραιά.