Μια πολύ σημαντική νίκη πήραν την Κυριακή (4/10) τα Τρίκαλα με το εκτός έδρας 2-1 επί του Αγροτικού Αστέρα και ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου.
Ο 38χρονος προπονητής, λοιπόν, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και εξήρε την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του ενάντια στους «σταχυοφόρους».
«Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι στο τακτικό κομμάτι και είχαμε πειθαρχία σε σχέση με το πρώτο ματς. Μπήκαμε δυνατά σε όλες τις μονομαχίες και ήταν λογικό να χάσουμε τη συνοχή μας σε κάποια διαστήματα, αφού ο αντίπαλος έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και έναν ικανό συνάδελφο. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα όμορφο, για τα δεδομένα της κατηγορίας, γκολ έπειτα από ωραία συνεργασία.
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ίδια, μόνο που μπήκε ο φόβος στη διαχείριση του αποτελέσματος. Δεχτήκαμε ξανά γκολ από δικό μας λάθος και αυτό θα πρέπει να το δούμε και να το βελτιώσουμε. Φεύγουμε ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών. Κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Παναγόπουλος.
Ενώ για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, σημείωσε: «Αρκετά έως πολλά. Υπάρχουν έμπειρα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά που προσπαθούν. Θέλουμε να ικανοποιούμε τον κόσμο, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν πετάω στα σύννεφα μετά από νίκες, ούτε τα βάφω μαύρα μετά από ήττες. Χαίρομαι που έσπασε η παράδοση εδώ και εγώ συνεχίζω τη δική μου, αλλά στενοχωριέμαι που έχω ξανά δίπλα μου για δεύτερη φορά τον καλό μου φίλο, Παναγιώτη (σ.σ. Διλμπέρης)».

a-sports.gr