Τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, όλους τους συνεργάτες του αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας ευχαρίστησε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει τα εξής:
«Mε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με τον ΑΟΤ νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:
-Την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε μια ιστορική ομάδα.
-Τους ποδοσφαιριστές που πίστεψαν στο πλάνο μου και μαζί κάναμε μια πολύ ξεχωριστή υπέρβαση ως τώρα.
-Όλους τους συνεργάτες μου για την στήριξη και την βοήθεια τους.
-Τους φίλους του ΑΟΤ και την ποδοσφαιρική κοινωνία των Τρικάλων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και τη δουλειά μου. Αξιολόγησαν την προσπάθεια που κάναμε και αγκάλιασαν την ομάδα, συμβάλλοντας κι αυτοί με την παρουσία τους στην μέχρι σήμερα πορεία της.
-Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον ΑΟΤ καλή και δημιουργική πορεία, κάθε επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και άνοδο στη Super League. Είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου, την οποία θεωρώ ότι σεβάστηκα με την δουλειά μου, τις πράξεις μου και τα λεγόμενα μου».
Φλίγκος και Στουρνάρας
Στο μεταξύ ενώ ακόμα δεν έχει λυθεί το θέμα του προπονητή, στο προσκήνιο βγήκαν ονόματα παικτών που είχαν συνεργασία με τον Γιαλιά στην Ελευσίνα
Συγκεκριμένα με δημοσίευμα του flnews διοίκηση των «κυανέρυθρων» βρίσκεται σε επαφές με τους Κώστα Φλίγκο και Βαγγέλη Στουρνάρα, οι οποίοι έλυσαν τη Δευτέρα (21/12) τη συνεργασία τους με τον Αιολικό. Και οι δύο είχαν συνεργαστεί με τον Χρήστο Γιαλιά στον Πανελευσινιακό, από τον οποίο αποχώρησαν το καλοκαίρι, μετά τον έμπειρο παράγοντα. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Λέσβου, οι δυο παίκτες έχουν δεχτεί κρούση από τα Τρίκαλα  και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Ο Φλίγκος είναι 30 ετών επιθετικός και έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Β’, Γ’ και Δ’ Εθνικής, ενώ ο Στουρνάρας είναι 33 ετών αμυντικός, με αξιοσημείωτη πορεία σε ομάδες Β’ Εθνικής.