Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ» και με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Τρικκαίων, θα δώσει τη δυνατότητα στους ωφελούμενους του προγράμματος των Δήμων Τρικκαίων, Πύλης, Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας, που έχουν παιδιά από 6-18 ετών να επισκεφτούν τον «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας που διοργανώνεται για την περίοδο των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα για 5η συνεχόμενη χρονιά και συγκεντρώνει επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Με την ευθύνη και την επιμέλεια του επικεφαλής εταίρου και  σε συνεργασία με την e-trikala, που είναι επίσης εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, θα διανεμηθεί κουπόνι – εισιτήριο στους ανωτέρω ωφελούμενους, με το οποίο έως και 3-1-2016 θα τους δίνεται η δυνατότητα για τα παρακάτω:
Διάθεση μικρογεύματος (σάντουιτς και αναψυκτικό της επιλογής τους)
Είσοδος σε  δύο παιχνίδια της επιλογής τους, στο λούνα – παρκ
Χορήγηση δώρου που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά και φαναράκι ευχών
Το συνοδευτικό μέτρο είναι καθαρά ψυχαγωγικού χαρακτήρα και προάγει τη συνοχή μεταξύ των μελών της οικογένειας.
Μέσα από τις ατέλειωτες δράσεις, τα διαδραστικά εργαστήρια, τις χορωδίες, τα χορευτικά, τα παραμύθια, τους ταχυδακτυλουργούς και τα ποικίλα πολιτιστικά δρώμενα οι ωφελούμενοι, μικροί και μεγάλοι, θα απολαύσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς με έναν ξεχωριστό τρόπο και με την επίσκεψή τους στο χώρο, θα βιώσουν στιγμές χαράς και ευχαρίστησης.  
Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του Δήμου Τρικκαίων με την ταυτότητά τους, να παραλάβουν τα κουπόνια τους από το Γραφείο Διαμεσολάβησης, Ομήρου 6, στο κτήριο του Α΄ ΚΑΠΗ τις παρακάτω ημέρες και ώρες.
Τρίτη 22/12/2015 ώρες 9π.μ – 4μ.μ.
Τετάρτη 23/12/2015 ώρες 9π.μ.– 4μ.μ
Πέμπτη 24/12/2015 ώρες 9π.μ. – 1:00μ.μ
Οι ωφελούμενοι των Δήμων Πύλης, Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας θα ενημερωθούν για την παραλαβή των κουπονιών από τους αντίστοιχους Δήμους.