Πρωτοχρονιάτικες πίτες θα φτιάξουν και φέτος τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων, οι οποίες θα μοιραστούν δωρεάν στο κοινό κατά τις εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων. Με αυτόν τον τρόπο, το Σωματείο θα συμετάσχει την Πρωτοχρονιά στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον δήμο, ενισχύοντας ταυτόχρονα το γιορτινό κλίμα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της κρίσης, οι αρτοποιοί είναι διατεθειμένοι, όπως δηλώνει ο πρόεδρός τους, Αχιλλέας Κωτούζας, να προχωρήσουν σε αυτή την κοινωνική προσφορά, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Ο κ. Κωτούζας προσθέτει ότι αυτή η πρωτοβουλία του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Τρικάλων αποτελεί και ανταπόδοση της στήριξης και της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού της περιοχής προς τις επιχειρήσεις τους.
Έτσι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα με την αλλαγή του χρόνου, δημότες και επισκέπτες του Δήμου Τρικκαίων θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις γλυκές δημιουργίες των αρτοποιών.
Τέλος, το ΔΣ του Σωματείου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους για τη μεγάλη προθυμία τους και υπόσχεται σε επόμενες δράσεις να συμμετέχουν με εναλλαγή όλοι οι αρτοποιοί.