Σε μορφή αφίσας θα λάβουν τις επόμενες ημέρες οι τρικαλινοί έμποροι τον Κώδικα Δεοντολογίας του Μύλου των Ξωτικών από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων. Στο σχετικό μήνυμα του Συλλόγου προς τα μέλη του αναφέρονται τα εξής:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η ενότητα και η συνεργασία, η προοπτική ανάπτυξης, η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η ουσιαστική συνεισφορά στους Τρικαλινούς, και ταυτόχρονα ο πλήρης σεβασμός στους επισκέπτες της πόλης μας, είναι οι άξονες στους οποίους κινείται το πρωτοπόρο εγχείρημα του Κώδικα Δεοντολογίας του Μύλου των Ξωτικών.
Το εγχείρημα υλοποιείται από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και τις υπόλοιπες επαγγελματικές οργανώσεις του νομού, εν όψει της 5ης κατά σειρά διοργάνωσης του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου στη χώρα.
Ο Κώδικας εξειδικεύτηκε και είναι αντικείμενο συμφωνίας ανάμεσα στα μέλη των επαγγελματικών συλλόγων και πλέον είναι έτοιμος προς δημοσίευση.
Τις επόμενες ημέρες θα λάβετε σε μορφή αφίσας τον συγκεκριμένο κώδικα και σας παρακαλούμε να τον αναρτήσετε στις προθήκες των καταστημάτων σας, προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίζουν τα δεδομένα για τον Μύλο των Ξωτικών, τις δράσεις, την συνεργασία με την τοπική αγορά και κάθε είδους πληροφορία για την περιοχή μας.
Εκτός από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων στη δράση συμμετέχουν οι παρακάτω φορείς: Επιμελητήριο Τρικάλων, Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων, Σύλλογος Ξενοδόχων Τρικάλων και Ορεινού Όγκου, Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου Ξένιος Ζευς, Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων και Fast Food, Σωματείο Καφετεριών Νομού Τρικάλων, Σωματείο «Τα Χατζηπετρέικα», «Τρικαλινή Γεύση»».