Τέσσερις κατόχους πανελληνίων ρεκόρ σε αγωνίσματα του στίβου, που συνεχίζουν την παράδοση του νομού Τρικάλων στον βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων, δέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων,. Μαζί με τον γνωστό πρωταθλητή και πλέον ομοσπονδιακό προπονητή, τον τρικαλινό Χρήστο Παπαχρήστο, καθώς και τον «δάσκαλο» του στίβου, τον καθηγητή (σε δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ΣΕΦΑ), κ. Κώστα Σγάρα, οι αθλητές επισκέφθηκαν τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαχρήστος, ενημέρωση και τους παριστάμενους, αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βασιλένα Mητσιάδη και εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού κ. Ακη Αναστασίου, για τη δουλειά που γίνεται στους τέσσερις αυτούς αθλητές του σωματείου ΓΕΑ Τρικάλων.
Συζητήθηκαν ζητήματα για την ποιότητα του ταρτάν του δημοτικού σταδίου, αλλά και για τον χώρο άθλησης στο πάρκο του Αη Γιώργη. Ουσιαστικά, τέθηκε επί τάπητος η γνωστή δυνατότητα της περιοχής και του Δήμου, διά των αθλητικών εγκαταστάσεων, για φιλοξενία αγώνων υψηλού επιπέδου.
Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο οικονομικής συνδρομής από χορηγούς στους αθλητές οι οποίοι, όχι απλώς κατέχουν πανελλήνια ρεκόρ αλλά και διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελούν, ουσιαστικά, το μέλλον των μεσαίων αποστάσεων αγωνισμάτων στη χώρα μας και, εν όψει πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Κρήτη το καλοκαίρι, αλλά και Ολυμπιακών Αγώνων, η συνεισφορά τους στον τρικαλινό αθλητισμό αναμένεται να είναι μέγιστη. Και μάλιστα, όταν οι τέσσερις αυτοί δεν είναι τρικαλινής καταγωγής, αλλά μετεγγράφηκαν στον ΓΕΑ Τρικάλων, προπονούνται εδώ, με την πολύτιμη καθοδήγηση του κ. Παπαχρήστου και αποτελούν τον ουσιαστικό παράγοντα επαναπροώθησης της  φήμης – και της αίγλης - που η πόλη των Τρικάλων είχε στον στίβο και τα αγωνίσματά του.

Οι αθλητές/τριες είναι:
Αναστασία Μαρινάκου, στα 1500 μ., πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων, καλύτερη επίδοση το 2014 στην Ευρώπη
Αθηνά Κοΐνη, 3 χλμ. στιπλ, πανελλήνιο ρεκόρ, πλήθος συμμετοχών σε τελικούς
Ελενα Φιλάνδρα, πανελλήνιο ρεκόρ στα 800 μ., ημιτελικός στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου (2012)
Κώστας Νακόπουλος, 800 μ., πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο.