Γιορτή για τον αθλητισμό και σύζευξή του με τη μουσική, η πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος, που διοργανώνεται και φέτος στη διαδρομή Καλαμπάκα – Τρίκαλα. Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής «αυτή η σύζευξη προκύπτει από την απόφαση των διοργανωτών, να εντάξουν τον φετινό αγώνα στις εκδηλώσεις για το «Έτος Τσιτσάνη» που ήδη ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται.
Αυτή η κίνηση αποτελεί ένα μήνυμα στους άνω των 1000 επισκέπτες και δρομείς, ότι η άθληση και η μουσική μπορούν να αποτελούν στοιχεία ολοκλήρωσης της προσωπικότητας του ανθρώπου.
Προκειμένου, όμως, η όλη διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, κ. Νίκος Οικονομίδης και Δήμος Πάλλας αντιστοίχως, επισκέφθηκαν το μεσημέρι τον Δήμο Τρικκαίων. Συναντήθηκαν, δε, με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ παρόντες ήταν, η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη, ο αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Εφη Λεβέντη και ο εντεταλμένος επί του Αθλητισμού θέματα, δημοτικός σύμβουλος κ. Ακης Αναστασίου.
Η συζήτηση περιστράφηκε στη συνεργασία των δύο πλευρών, σε ζητήματα διοργάνωσης, διευκολύνσεων και, κυρίως, στήριξης από τον Δήμο, σε μια τέτοια προσπάθεια. Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα προβολής και παροχής υποδομής, ενώ ουσιαστικά διαφάνηκε ότι στις 15 Μαρτίου 2015 - ημέρα πραγματοποίησης του μεγαλύτερου εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης δρόμου - η περιοχή των Τρικάλων θα αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης, με τη μουσική και τον αθλητισμό να κυριαρχούν».