Καρκίνε, μην αφήσεις την κούραση ή το βαρύ συναίσθημα να σαμποτάρει το Σάββατό σου


Κριός

Μην την βγάλεις μόνο με ό,τι χρειάζεται κοίταγμα από ‘σένα, αλλά ασχολήσου περισσότερο με ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά, κι ας είναι το καινούργιο «Easy on me» της Adele.

Ταύρος

Βάλε όσο συναίσθημα σου βγαίνει στις προσωπικές σου σχέσεις, χωρίς να πιεστείς από τους άλλους για τον απόλυτο «συντονισμό».

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου να διασκεδάσεις και να κυκλοφορήσεις είναι αυξημένη. Κανόνισε κάτι που θα σε ανανεώσει με το αμόρε, την παρέα ή τα παιδιά.

Καρκίνος

Μην αφήσεις την κούραση ή το βαρύ συναίσθημα να σαμποτάρει το Σάββατό σου. Στην ανάγκη, κάνε κάτι εντελώς «κόντρα» για να ξελαμπικάρεις.

Λέων

Το Σαββάτο και ειδικά προς το βράδυ, προσφέρεται για κοινωνικότητες, επαφές με φίλους και εξόδους με τον σύντροφο σου ή για παραπάνω φλερτ αν είσαι single.

Παρθένος

Η επαφή με οικογένεια και συγγενείς χρειάζεται όριο, αν είναι να σου χαλάσει την διάθεση. Μπορείς κι αλλιώς.

Ζυγός

Το ζητούμενο σήμερα είναι να περάσεις καλά, έτσι απλά, και η διάθεση για κοινωνικότητα που βγάζεις σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Σκορπιός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ζωγράφισες, τραγούδησες, έφτιαξες κάτι με τα χέρια σου ή έκανες γενικά κάτι δημιουργικό; Δείξε στον κόσμο το ταλέντο σου σήμερα!

Τοξότης

Οι προοπτικές του Σαββάτου ευνοούν τις σχέσεις σου και τη διασκέδαση και δεν εχεις σκοπό να τις θυσιάσεις για τίποτα, ακόμα και κι αν κάποιοι σου σπάνε τα νεύρα.

Αιγόκερως

Μην λογαριάζεις χωρίς τις «αντοχές» σου. Μπορεί το να κάτσεις «άπραγος» να σου φανει πιο δελεαστικό από μια ακόμα έξοδο. 

Υδροχόος

Το να βγεις και να χαρείς, κάνοντας μπλα μπλα και βλακείες με φίλους σε εξιτάρει περισσότερο σήμερα. Την ομπρέλα μην ξεχάσεις μόνο, ε;

Ιχθύες

Είσαι κάπως αγχωμένος, ίσως εξαιτίας της δουλειάς, μην τα παίρνεις όμως όλα σοβαρά, δεν έχουν άλλωστε τόση σημασία.

athensvoice.gr