Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και στοχευμένων ελέγχων για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν χθες στην περιοχή Θεσσαλίας, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών Ασφάλειας Λάρισας και Τρικάλων, τέσσερις άνδρες , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων.
Αναλυτικότερα, στο νομό Λάρισας συνελήφθησαν τρεις άνδρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και συγκεκριμένα:
•    χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ένας 27χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και (12) φυσίγγια κρότου.
•    χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, ένας 39χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.
•    χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ένας 29χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, (6) φυσίγγια κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.
Στο νομό Τρικάλων συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 63χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και (10) φυσίγγια κρότου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελίες.