Παίκτης (Μ.Μ) που έχει παίξει σε Καλλιθέα, Πανιώνιο, Τρίκαλα και ΑΕΛ συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής κατόπιν έρευνας που διενέργησαν στο όχημα με το οποίο πήγε να παραλάβει ένα δέμα από τη μεταφορική εταιρία Μύρινα.
Στο δέμα βρέθηκαν μια σακούλα με ρύζι και 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!
Ο 27χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη απ' όπου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό.
Η σχετική ενημέρωση από το Λιμεναρχείο:
«Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».
Πηγή: sportlesvos.gr