Πήραν φόρα τα Τρίκαλα, τα οποία έφτασαν τις πέντε νίκες στη σειρά με το μεγάλο διπλό στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Οι Θεσσαλοί με τον Περικλή Αμανατίδη στο τιμόνι τους έχουν μόνο νίκες και μέσα σε λίγες μέρες καλούνται να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία κόντρα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.
Ο τεχνικός του ΑΟΤ μίλησε τη Δευτέρα (20/3) στον «Arena fm» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε πρόκληση τα ματς παιχνίδια που έρχονται με Λαμία και Άρη, ενώ έθεσε ως στόχο την τέταρτη θέση.
Αναλυτικά: «Η ομάδα μας γύρισε στις καλές εμφανίσεις. Είναι ομάδα με καλό ρόστερ, έχει δυναμική. Έχουμε πέντε συνεχόμενες νίκες. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Λαμία την Τετάρτη και τον Άρη την Κυριακή. Είναι ματς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ματς δυνατά για όλους. Είναι πρόκληση για τους παίκτες να αμφισβητήσουν όσους είναι πάνω από εμάς στη βαθμολογία.
Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια και οι ομάδες πρέπει να δείξουν μια σταθερότητα μέχρι τέλους. Τα Τρίκαλα είναι πέμπτα και κυνηγάνε τον τέταρτο. Δεν έχουμε πάει τη σκέψη μας για πιο πάνω. Βάζουμε εφικτό στόχο. Την τέταρτη θέση, τώρα. Όλοι έχουν δικαίωμα για όνειρα αλλά πρέπει να πατάνε και στη γη. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης.
Οι τρεις ομάδες της κορυφής έχουν ποιοτικό ρόστερ και η μάχη θα δοθεί μέχρι το τέλος. Όσοι βιάστηκαν να βγάλουν πρωταθλητές κάνουν λάθος».