Σπουδαίο παιχνίδι έχουν μπροστά τους τα Τρίκαλα, καθώς την Κυριακή (13/10) θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό Βόλου για την 3η «στροφή» της Football League.

O Μπάμπης Οικονομόπουλος θα βρεθεί αντίπαλος με την παλιά του ομάδα και μιλώντας την Παρασκευή (11/10) στον «Λέσχη 97,6» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες, προκειμένου να πάρουν ώθηση εκείνος και οι συμπαίκτες του για μια σημαντική νίκη.

«Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά από πολύ καιρό στην έδρα μας. Όλοι περιμένουμε με αγωνία να έρθει η ώρα για να αγωνιστούμε. Είναι λογικό να περιμένουμε τη στήριξη των φιλάθλων.

Εγώ έχω παίξει ως αντίπαλος στο στάδιο αυτό και ξέρω τη δυναμική που δίνουν οι φίλαθλοι στην ομάδα. Τους περιμένουμε και τους θέλουμε δίπλα μας», είπε ο 28χρονος μεσοαμυντικός.

Και πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν ότι στο πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ένα θεσσαλικό ντέρμπι. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι από τη δική μας πλευρά εξαρτάται να κάνουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε τον πρώτο λόγο.

Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, φάνηκε στα δυο πρώτα παιχνίδια που ήταν δύσκολα εκτός έδρας και θέλουμε να το δείξουμε και στο πρώτο εντός έδρας. Ενωμένοι όλοι νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

a-sports.gr