Τη φανέλα του ΑΟΤ αναμένεται να φορέσει ξανά ο Νίκος Γιαννιτσάνης.
Όπως ενημέρωσε την Τρίτη (9/1) η ΑΕΛ, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Τρικαλινούς για τη μεταγραφή του, έπειτα και από επιθυμία του ίδιου του παίκτη.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, ο 23χροος δεν ήθελε να πάει κάπου δανεικός και έτσι φεύγει ως ελεύθερος, με τα διαδικαστικά να αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ολοκληρωθούν το πρωί της Τετάρτης (10/1).
Ο Γιαννιτσάνης είχε ενημερωθεί ότι δύσκολα θα έχει θέση ακόμα και στις αποστολές της ΑΕΛ, ην ώρα που στα Τρίκαλα έκαναν λόγο για μεταγραφή από το... πάνω ράφι.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για τη μετακίνηση σε αυτήν του ποδοσφαιριστού μας Νίκου Γιαννιτσάνη.
Η μετακίνηση θα γίνει με τη διαδικασία της ελεύθερης μεταγραφής και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί εκτός απροόπτου.
Ο 23χρονος Νίκος Γιαννιτσάνης αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός με ιδιαίτερη επιτυχία και ήταν μαζί με τον Νίκο Κουσκουνά οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League.
Η μεταγραφή έγινε μετά από αίτημα του Νίκου Γιαννιτσάνη, ο οποίος αρνήθηκε να δοθεί δανεικός και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος του γνωστοποίησε ότι μετά την απόκτηση του Nemanja Mladenovic, την προώθηση του Γιάννη Μασούρα στην επίθεση και την ύπαρξη εκεί των Deletic, Krizman, Perrone και Ναζλίδη πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση ακόμη και στην δεκαοκτάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα άδικο για την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη».

a-sports.gr