Μετάλλιο εξασφάλισε ο Ασκληπιός μετά το τέλος της 2ης μέρας των Τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που γίνεται στην Ζάκυνθο. Παρά την ήττα από τους Μακεδόνες με 3-1 το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα έδωσε στον Ασκληπιό μετάλλιο.
Το χρώμα του μεταλλίου και κατά συνέπεια η θέση που καταλάβει ο Ασκληπιός θα καθοριστεί από την έκβαση του αγώνα μεταξύ Ασκληπιού-Ηρακλή Κηφισιάς με τον νικητή να παίρνει την 2η θέση και τον ηττημένο την 3η.
Ο αγώνας με τους Μακεδόνες αν και ξεκίνησε καταπληκτικά με τον Ασκληπιό να παίρνει το 1ο σετ με 23-25 δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.
Στο 2ο σετ οι Μακεδόνες ήταν καταιγιστικοί και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη του Ασκληπιού πήραν το σετ με 25-7. Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός προηγήθηκε 2-6 και 9-12 αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την διαφορά με τους μακεδόνες να κάνουν ένα σερί 16-5 παίρνοντας το σετ με 25-17. Στο 4ο σετ μετά το αρχικό 5-1 των Μακεδόνων ο Ασκληπιός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση κάνοντας το 12-17. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τους Μακεδόνες να κάνουν ένα επι μέρους 13-2 παίρνοντας το σετ με 25-19 κατακτώντας συγχρόνως τον τίτλο του πρωταθλητή ανεξάρτητα απ΄τα αυριανά αποτελέσματα.
Στον άλλο αγώνα: Ηρακλής Κηφισιάς-ΑΟ Αιγάλεω 3-0
Τα σετ 23-25, 25-7, 25-17, 25-19
Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Γεωργίου Μ. Αναγνώστου Ε. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ. Παπαθεοδώρου Ε. Γεωργάκη Ε. Πουλιανίτη Ε. Γεωργίου Σ. Βράκα Ρ. Στεφάνου Γ. Βασιλοπούλου Δ. 
Α.Σ. Μακεδόνες (Βαγγέλης Γ.) Σταμάτη Ν. Μυτακίδου Γ. Γκόλτσιου Γ. Παπαδοπούλου Μ. Μόσχου Ε. Καλτσώνη Ζ. Μπορμπόκη Στ. Κααφουλίδου Αλ. Ευθυμιάδου Α. Ρίσκου Β. Καραγκούνη Π. Μπορμπόκη Ευ. Αντωνιάδου Κ. Μπέγκα Στ.