Ευρεία σύσκεψη έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή στο Δημαρχείο Πύλης  μεταξύ παραγόντων του ΣΕΓΑΣ και στελεχών του Δήμου Πύλης, με θέμα συζήτησης την διοργάνωση του «Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή.
Νωρίτερα  και συγκεκριμένα την Κυριακή 3/2/19 στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Διοργανωτές του εν λόγω Πρωταθλήματος και αυτή τη φορά, είναι ο ΣΕΓΑΣ –ΕΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Παρόντες ήταν από τον Δήμο Πύλης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Αγγέλης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Γεωργία Καραϊσκου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος, ενώ από πλευράς ΣΕΓΑΣ  ήταν ο κ. Δημήτριος Σιούλας Καθηγητής ΤΕΦΑ  Τρικάλων, ο κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος  Αντιπρόεδρος ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ο κ. Αθανάσιος Μπουλογεώργος Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ο κ. Δημήτριος Χαχάμης εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ.
Στο τραπέζι της συζήτησης τονίστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν και να δρομολογηθούν εκείνες οι διαδικασίες, βελτίωση του χώρου  για την καλλίτερη διεξαγωγή των Αγώνων.
Να επισημάνουμε ότι οι Αγώνες γίνονται για Τρίτη φορά φέτος σε ένα χώρο όπως είναι οι «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» Πηγής που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, με μόνιμες εγκαταστάσεις  για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, ενώ ο χώρος  είναι κατάλληλος για προπονήσεις.
Οι προηγούμενες διοργανώσεις που έγιναν με  άρτιο τρόπο είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ζήτηση συμμετοχής, πολλών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα.
Το γεγονός αυτό επίσης βοηθάει στην τουριστική αναβάθμιση όλης της περιοχής  του Ν. Τρικάλων  αφού θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα περίπου 1400 άνθρωποι ,αθλητές ,γονείς, συνοδοί, προπονητές.
Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι θα υπάρχει  Live μετάδοση από το Site του ΣΕΓΑΣ όπου θα μπορούν να βλέπουν σε όλη την Ελλάδα τους Αγώνες.

pylinews.gr