Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο - Κύριακο 2-3 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη Ardut της περιοχής Satu Mare της Ρουμανίας συμμετείχε 25μελή αποστολή της Ελλάδας η οποία κατέλαβε την 2η θέση στην γενική κατάταξη των υπόλοιπων αποστολών.
Στο τουρνουά το οποίο χαρακτηρίστηκε από το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές από 7 χώρες (Ρουμανία, Ελλάδα,  Ουγγαρία, Σλοβενία,  Σερβία, Ουκρανία και Μολδαβία)
Η Ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 25 παλαιστές τους οποίους οι πέντε  ήταν από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα και οι υπόλοιποι από τον Π.Α.Α.Π. Ογχηστός,  Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης, Μ. Αλέξανδρος Κίτρους Πιερίας, και Π.Α.Ο.Κ..
Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός!
Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές του τρικαλινού συλλόγου αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη και έκανε πλέον την Ελλάδα να μην είναι απλώς "...η εύκολη κλήρωση...".
…. τα αποτελέσματα των τρικαλινών αθλητών :
•    Κωνσταντίνος  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - 3ος στα 69 kgr
•    Μάριος  ΔΗΜΟΥ - 5ος στα 69 kgr
•    Κωνσταντίνος  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ - 5ος στα 75 kgr
•    Χρήστος  ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ - 8ος στα 65 kgr
•    Αλέξανδρος  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ - 8ος στα 65 kgr 
Από το σύλλογο συνόδευσε τους αθλητές ο προπονητής τους Ηλίας Σιούτας.
"Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Κωνσταντίνο, τον Μάριο, τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο και τον Κων/νο αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους" καταλήγει η ανακοίνωση.