Καρκίνε, αυτά που απολαμβάνεις είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών σου, όχι ένδειξη να σταματήσεις την προσπάθεια

___________________________

Κριός

Σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάς και στα δόντια είναι μια καλή έκφραση για σήμερα. Προσπάθησε να μην κάψεις το καλό επειδή έχεις σαστίσει.

Ταύρος

Επειδή ορισμένες φορές αποδίδει το να μένεις στα ίδια και να μην μετακινείσαι, μην έχεις την εντύπωση πως αυτό είναι πρόοδος και επιβεβαιώνεσαι.

Δίδυμοι

Χαμήλωσε τους τόνους της βεβαιότητας στις κουβέντες σου και γιατί πολλά εξαρτώνται από τον άλλο και γιατί συνεχίζεις να μην έχεις σαφή στόχο.

Καρκίνος

Αυτά που απολαμβάνεις είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών σου, όχι ένδειξη να σταματήσεις την προσπάθεια.

Λέων

Να βρυχάσαι ως εκεί που σε παίρνει, εφόσον περιορίζεσαι από σπίτι, γραφείο, δουλειά και τις συναισθηματικές και οικονομικές σου φοβίες.

Παρθένος

Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπεύθυνος μόνο εσύ για την επιτυχία ή την αποτυχία του οτιδήποτε, λάβε το σοβαρά υπόψη στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Καλό είναι να μην αμφιβάλλεις τόσο για όσα σκέφτεσαι και σχεδιάζεις, επειδή πρακτικά χαμούλης και ίσως δεν συμβαδίζουν καθόλου με την οικογένεια σου.

Σκορπιός

Μην χάνεις τη θέα του περιβάλλοντος στην καριέρα σου λόγω βεβαιότητας, επειδή έτσι περιορίζεσαι δημιουργικά και στις επαφές σου.

Τοξότης

Μην ξεχνάς ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και δεν σημαίνει πως επειδή έμαθες ή κατάλαβες κάτι αυτό ενσωματώθηκε αυτόματα στη ζωή σου.

Αιγόκερος

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και η υπερβολική βεβαιότητα στα ερωτικά ή τα οικονομικά σου οδηγεί σε φούσκες και αποτυχίες.

Υδροχόος

Μια δόση ταπεινότητας ή έστω μέτρου είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε σχέση και συνεργασίες, παίζουν αστάθμητοι παράγοντες συναισθηματικά και οικονομικά.

Ιχθύες

Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος στη ρουτίνα σου, είναι πολύ πιθανό παρά τη βεβαιότητά σου να μην έχεις δει πολλά και να μην καταλαβαίνεις άλλα τόσα.

athensvoice.gr