Λέοντα, μακριά απ’ ό,τι διαταράσσει την συναισθηματική σου ισορροπία

____________

Κριός

Δεν είναι περίεργο που όταν κάνεις ότι δεν βλέπεις το «λοξό» που υπάρχει στην σχέση σου, αυτό αποκτά μια πιο «συστηματική παρουσία»; Ε, μάλλον γιατί χρειάζεται να αντιμετωπίσεις.

Ταύρος

Συγκράτησε τον εαυτό σου από κουραστικές σκέψεις για την βδομάδα που ξεκινά στη δουλειά και αρκέσου στο ότι σε κάθε περίπτωση σήμερα είναι Κυριακή!

Δίδυμοι

Από τη μια λες ότι θες να ξεκουραστείς, από την άλλη όμως ίσως χρειαστεί να βγάλεις λίγη δουλειά σήμερα ή να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα που περνούν απ’ το χέρι  σου.

Καρκίνος

Άσε λίγο τις αιτιάσεις των άλλων στην άκρη και επικεντρώσου στο πώς αξιολογείς και αισθάνεσαι εσύ για τον εαυτό σου.

Λέων

Μακριά απ’ ό,τι διαταράσσει την συναισθηματική σου ισορροπία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η στάση σου μπορεί να στεναχωρήσει και κάποιους.

Παρθένος

Είσαι που είσαι αρρωστοφοβικός εκ φύσεως (μην πω και «εκ πεποιθήσεως» δηλαδή!) είναι και η πανδημία που δεν λέει να κοπάσει και μπορεί να σε πιάσουν κάτι αγχωτικά σήμερα. Keep calm and stay safe.

Ζυγός

«Ο - Ρ - Ι - Α, πουλιά μου ταξιδιάρικα». Καλή η διάθεση για βοήθεια προς τους άλλους, αρκεί να μην φτάνει στην συνεξάρτηση.

Σκορπιός

Αν νομίζεις ότι μπορείς με την αυστηρότητα και τον «βούρδουλα» να ελέγξεις μια κατάσταση στα προσωπικά, σκέψου πάντα τον μύθο του Αισώπου για τον «Ήλιο και τον Άνεμο». So true.

Τοξότης

At your own pace σήμερα κάνε αυτό που σου υπαγορεύει το σώμα σου, whatever that is, χωρίς να υποκύψεις σε πιέσεις τρίτων.

Αιγόκερως

Είναι ανθρώπινο να βγάζεις πού και πού τις ασφάλειες σου στον άλλο. Το πρόβλημα ξεκινά όταν τις «παραβγάζεις».

Υδροχόος

Λογικό να κουράζεσαι σε μια κατάσταση που το αυτονόητο γίνεται ζητούμενο. Και επειδή «στροφάρεις» γενικώς, συνήθως γίνεται στον μισό χρόνο απ’ ό,τι για τον υπόλοιπο κόσμο.

Ιχθύες

Ακόμα και εσύ, ο ψυχοπονιάρης του ζωδιακού, χρειάζεται να τραβάς καζανάκι με ανθρώπους, που όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν την «προσφορά», αλλά την υποβαθμίζουν κιόλας.

athensvoice.gr