Υδροχόοι, προσοχή σε κόντρες που θα στοιχίσουν ακριβά

____________________

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα εγείρει ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να υπάρχουν μέσα σου επηρεάζοντας την ψυχολογία σου και τη συμπεριφορά σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή καθώς η συγκρουσιακή διάθεση δεν βοηθά να υπάρξουν ισορροπίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Το έλλειμμα αντικειμενικότητας μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιδικίες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς δεν δείχνει διάθεση για να καταλάβεις και την δική τους οπτική. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση καθώς μόνο έτσι θα αποφύγεις τις δυσκολίες σε οικονομικά θέματα που μπορεί να επιδιώξεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνισή του το πρωί καθώς ανασφάλειες μπορεί να σε κυριεύσουν και να γεννήσουν αμφιβολίες. Μην αφήνεις την ένταση να κυριαρχήσει καθώς μετά το μεσημέρι βρίσκεις βηματισμό και μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Αρκεί να προσπαθήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Βρίσκεις την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να δώσεις τις λύσεις που απαιτούνται, κάτι που σε βοηθά να εξελιχθείς και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και θέλεις να κλείσεις. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και ξεσπάσματα που θα έχουν κόστος στο περιβάλλον που κινείσαι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στον εργασιακό χώρο είναι αρκετή καθώς προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει ενώ επικρατεί θολή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Φρόντισε να ξεφύγεις από μη ρεαλιστικά πλάνα που δεν σε βοηθούν στα βήματά σου και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει ώθηση να επικεντρωθείς σε δημιουργικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καλλιεργήσεις ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Η διαίσθηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου αρκεί να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις άκρως δημιουργικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν μέσα σε θολό τοπίο και καλείσαι να τα διαχειριστείς εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει εξαιρετικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογενειακή στέγη καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα στην οικογένειά που οφείλεις να αντιμετωπίσεις. Να θυμάσαι ότι το να είσαι απόλυτος και άκρως υποκειμενικός δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον οδηγεί στο να γίνεις σκληρός και αμετακίνητος στις απόψεις σου, ενοχλώντας τους ανωτέρους σου. Πολλές ιδέες μπορεί να φαίνονται ιδανικές για τους στόχους σου όμως θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές, διαφορετικά θα εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε οδηγεί στο να αντιμετωπίσεις την οικονομική σου κατάσταση και να κλείσεις θέματα που μπορεί να επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Η έντονη καχυποψία δημιουργεί έλλειμμα αυτοεκτίμησης και αυτό επηρεάζει σημαντικά την κρίση σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις σε προβληματίζουν και καλείσαι να βρεις λύσεις μακριά από την ένταση, την καχυποψία και πιθανές λογομαχίες που μπορεί να έχουν κόστος. Φρόντισε να εξαντλήσεις την κατανόηση και την διπλωματική σου ευχέρεια καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μερα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις με καθαρό μυαλό καθώς είναι πιθανό να σε πλησιάσουν πρόσωπα που επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις για τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δείξε προσοχή και κινήσου με ρεαλιστικά βήματα που σου δίνουν ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αναδεικνύει ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα, όμως ο συναισθηματισμός και οι εμμονές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο εκνευρισμός σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου που θα σου κοστίσουν καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να μην αφήνεις το μυαλό σου να ταξιδεύει όταν δουλεύεις καθώς τα λάθη είναι πιθανά και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα σε απασχολήσουν. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός και το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι και ισορροπία με τους συναδέλφους σου. Στην προσπάθειά σου αυτή δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν λανθασμένη εντύπωση και θα αποκτήσουν την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση και την εικόνα που έχεις δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να μην κατευθύνεις χειριστικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς αυτό θα εγείρει κόντρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν τις προσωπικές σου επιδιώξεις καθώς είναι εύκολο να μπεις σε κόντρες λόγω της ανάγκης ελέγχου και χειρισμού που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου δεν θα γίνει ανεκτή και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην καριέρα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και η εικόνα που δείχνεις μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς δεν αποκλείεται να σε βαραίνουν καταστάσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Η αποφασιστικότητά σου όμως δίνει λύσεις και κλείνει καταστάσεις, απελευθερώνοντάς σε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα σου μπορεί να προκαλέσει άγχος καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και οφείλεις να δώσεις λύσεις σε ότι προκύπτει. Εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν και να χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο δυναμισμός και η ωριμότητά που δείχνεις σε καθοδηγούν και λειτουργούν βοηθητικά για να έχεις θετική εξέλιξη σε ότι ασχοληθείς.

ethnos.gr