Ιχθύ, η αντίθεση Ήλιου - Πλουτωνα φέρνει μια τάση για έλεγχο και παιχνίδια εξουσίας στα αισθηματικά σου

____________

Κριός

Καλύτερα να φερθείς έξυπνα αυτό το Σ/Κ κάνοντας τον «κουφό», αποφεύγοντας να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον από την οικογένεια ή και αλλού, καθώς μια τάση θα υπάρχει, κυρίως αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου.

Ταύρος

Το κορμί και το πνεύμα σου, -με αυτή την σειρά-, χρειάζονται ανάπαυση, έχοντας προτεραιότητα σήμερα. Αν δεν είσαι διακοπές, βρες μια κοντινή παραλία να ξεδώσεις.

Δίδυμοι

Αν είσαι παντρεμένος ή συμβιώνεις με το ταίρι σου, πρόσεξε λίγο αυτό το Σ/Κ συμπεριφορές που βγάζουν ένταση, π.χ. σχετικά με την διαχείρηση των κοινών οικονομικών σας.

Καρκίνος

Νιώθεις ένα συναισθηματικό στρίμωγμα, αισθάνεσαι ίσως αδικημένος από συμπεριφορές δικών σου ανθρώπων και λόγω του ότι έχεις επωμιστεί πολλα βάρη, με την αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια τις τελευταίες μέρες. Ένα ζόρι είναι, θα περάσει.

Λέων

Η κούραση, σωματική και ψυχική, είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε αυθαίρετες σκέψεις αλλά και μηδενισμούς. Μην «ενδώσεις».

Παρθένος

Για κάποιο λόγο, κυρίως αν είσαι γεννηέενος τις τελευταίες μέρες, θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι εμμονικά μια ερωτική σχέση από το παρελθόν this weekend. Ξεκόλα!

Ζυγός 

Η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα μπορεί να σε ζορίσει αρκετά για κάποιον οικογενεικο ή επαγγελματικό λόγο, κυρίως αν έχεις γενέθλια στο τέλος του ζωδίου. Μην μασάς και μην αφήνεις τους άλλους «να κάνουν εμετό» τα θέματα τους πάνω σου.

Σκορπιός

Περίεργο weekend, κυρίως για τους γεννημένους τελευταίες μέρες, αφού η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα μπορεί να φέρει χειριστικότητα στο κομμάτι της επικοινωνίας, αλλά πιθανώς και κάποιες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις για μια σχέση.

Τοξότης

Προβληματισμοί για τα οικονομικά σου και για την ποιότητα της ερωτικής σου σχέσης είναι πιθανο να σε «επισκεφτούν» αυτό το Σ/Κ. 

Αιγόκερως

Η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου μιλά για όρια που πρέπει να μπουν σε μια σχέση, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες. Ίσως πάλι η άλλη πλευρά προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει, οπότε έχε το νου σου.

Υδροχόος

Ιδιοσυγκρασιακό αυτό το weekend και επειδή μπορεί να σε ζορίσει λίγο συναισθηματικά, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και το κομμάτι της υγείας σου.

Ιχθύες

Η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει μια τάση για έλεγχο και παιχνίδια εξουσίας στα αισθηματικά σου, κυρίως αν έχεις γενέθλια τελευταίες μέρες, οπότε πρόσεξε «με ποιον τα βαζεις» αν δεν έχεις την ανάλογη «εξοικείωση» με το σπορ.

athensvoice.gr