Υπό το φόβο νέου χτυπήματος διαρρηκτών συνεχίζουν να βρίσκονται καθημερινά κάτοικοι της Οιχαλίας . Στο πλαίσιο αυτό, κάτοικοι του χωριού έχουν συστήσει τις βραδινές κυρίως ώρες ομάδες περιφρούρησης πραγματοποιώντας «περιπολίες» στο χωριό για τον εντοπισμό περίεργων επισκέψεων και κινήσεων.
Την ίδια ώρα οι κάτοικοι αγρυπνούν έχοντας στα σπίτια τους ανοιγμένα φώτα για την αποτροπή δυσάρεστων περιστατικών και «χτυπημάτων» διαρρηκτών.
Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα κατοίκων περιφρούρησης εντόπισε αυτοκίνητο που πραγματοποιούσε περίεργες κινήσεις εντός του οικισμού. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ωστόσο το αυτοκίνητο δεν κατέστη εφικτό να ακινητοποιηθεί ή να συγκρατηθούν – καταγραφούν οι πινακίδες του οχήματος.
Το μόνο που συγκράτησαν τα μέλη της ομάδας ήταν το χρώμα του αυτοκινήτου, που ήταν μπλε.
Περιπολίες ωστόσο δεν πραγματοποιούν μονάχα οι κάτοικοι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την εταιρία φύλαξης «Τσιαμάντας Security».
Εργαζόμενοι της εταιρίας, αλλά και στελέχη της που δραστηριοποιούνται τώρα με νέο υποκατάστημα στην Οιχαλία, πραγματοποιούν περιπολίες στο χωριό για την προστασία των περιουσιών των πελατών τους. Στόχος τους η προστασία των κατοίκων αλλά και των περιουσιών τους που τους τελευταίους μήνες βρίσκονται στο στόχαστρο των διαρρηκτών.

krinitrikalon.gr