Θλίψη προκαλεί στην πόλη της Λάρισας το άγγελμα του θανάτου της Μαρίας Γκατζούλη, η οποία ήταν προϊσταμένη στο χειρουργείο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον ιατρό - ορθοπεδικό κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδη, μέσα από ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας της με λόγια συγκίνησης. 


Ένας υπέροχος άνθρωπος σήμερα έφυγε αιφνιδίως για το αιώνιο ταξίδι. Η προϊσταμένη του χειρουργειου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Γκατζούλη Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

Μαρία μου, σε ευχαριστούμε για την καλοσύνη σου σε μας, την υπευθυνότητα σου στη δουλειά, τη μεθοδικότητα σου. Πάντα έβρισκες τρόπο να μας λύνεις αγόγγυστα όλα μας τα προβλήματα στο χειρουργειο.  Έτσι τουλάχιστον ήθελες να φαίνεται. Να μας εξυπηρετησεις όλους, χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονούμενο. Αυτό όμως σου φόρτωνε βάρος και άγχος. Το βλέπαμε  στα διαλείμματα,  μας το έλεγες με τα μάτια. Πονούσες.......

Μαρία έφυγες νωρίς.  Από κει ψηλά είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να προΐστασαι του Χειρουργείου. 

Εύχομαι στην οικογένεια σου να ζήσει και να σε θυμάται πάντα με αγάπη.

Καλό Παράδεισο Μαρία μου....

ΥΓ.Α Μαράκι, σήμερα το χειρουργειο λειτούργησε άψογα, σα να σουν εκεί, σα να μην έφυγες. Βλέπεις Μαράκι στο λειτούργημα που επέλεξες να υπηρετήσεις δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι. Τα λέγαμε, θυμάσαι;


Για τον ξαφνικό θάνατο της Μαρίας Γκατζούλη το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα, στο οποίο αναφέρει τα εξής: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνήλθε εκτάκτως σήμερα 28 Ιουλίου 2021, συντετριμμένο μετά το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου και πρόωρου θανάτου της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Γκατζούλη.

Η Μαρία, προϊσταμένη των χειρουργείων, παρούσα από τα θεμέλια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ήταν η ψυχή των χειρουργείων μας, συμπαραστάτης για τους ασθενείς της, στήριγμα στους γιατρούς. Άνθρωπος ακούραστος, με ήθος και αγάπη για τους συναδέλφους της.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων στην

οικογένεια της εκλιπούσας.

2. Να καλυφθούν οι δαπάνες της κηδείας από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

3. Να στηριχθεί εμπράκτως με €10.000 ο σύζυγος και το παιδί της.

3. Να δημοσιοποιηθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους της.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη Μαρία, το κενό που αφήνεις πίσω σου θα είναι δυσαναπλήρωτο.

kosmoslarissa.gr