Η νέα υπέρ-παραγωγή του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων ‘’Κι ας είναι μακρύ το Ταξίδι…’’  μεταφέρεται  στο στάδιο με τον Δημήτρη Μπάση!

Ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου αποδείχθηκε μικρός για όλους αυτούς που εδώ και χρόνια μένουν πιστοί στα θεάματα που παράγει ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων !

Δεδομένου ότι και πάλι φέτος ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγάλο από τον ΧΟΤ, αποφάσισε , έστω και τον τελευταίο μήνα ,πως μόνο το δημοτικό στάδιο θα μπορούσε να ‘’ χωρέσει’’ το βάρος της συγκεκριμένης παράστασης   που έρχεται επίκαιρη όσο ποτέ!

Η έκπληξη που μας κρατούσε όμως ο ΧΟΤ δεν αφορά μόνο τη μεταφορά της παράστασης στο 

Δημοτικό στάδιο, κάτι που δεν έχει προηγούμενο, αλλά και το όνομα του Δημήτρη Μπάση να έχει τον κεντρικό ρόλο στην παράσταση ‘’ Κι ας είναι μακρύ το ταξίδι…’’

Αναμένουμε πως το ‘’ταξίδι’’ αυτό του ΧΟΤ , πέρα από το άκρως επίκαιρο, συγκινητικό  και καθηλωτικό περιεχόμενο που έχει , να αποτελέσει και το πιο μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός , αφού είναι γνωστό πως ο Δ. Μπάσης είναι από τους πλέον επιτυχημένους και αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας και ξέρει να ‘’απογειώνει ‘’ τους θεατές ! 

Το υπερθέαμα αυτό, που έχει στόχο να μας αφυπνίσει , θυμίζοντάς μας πως ο αγώνας να βρούμε μια Ιθάκη ,μας κάνει στο τέλος πιο δυνατούς θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο ,στις 21:00 με τη χορευτική και καλλιτεχνική επιμέλεια των Παναγιώτη Μάνου και Κάτιας Νανάς Μάνου σε σκηνοθεσία και κείμενα Ραφαέλλας Μάνου.

Στην κορυφαία μουσικοχορευτική παράσταση της πόλης μας θα λάβουν μέρος  πάνω από 500 χορευτές  με δεκάδες καταξιωμένους μουσικούς οι οποίοι θα συνοδεύσουν αυτό το Ταξίδι του Χ.Ο.Τ.  Θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια των 6, 7 & 8 ευρώ.