Το επίκαιρο Χριστουγεννιάτικο έργο "Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ " παρουσιάζει φέτος η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου  που επισκέπτετε την πόλη μας για 11η συνεχή χρονιά, με το γνωστό έργο  στο ρόλο του τσιγκούνι ΣΚΡΟΥΤΖ ο δημοφιλής και καταξιωμένος μας πρωταγωνιστής Χάρης Ρώμας!
,Μία παράσταση που παρουσιάστηκε και πέρυσι στη πόλη μας με τεράστια επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους.
Όσοι λοιπόν δεν πρόλαβαν να δουν το έργο και από κοντά τον αγαπημένος μας ηθοποιό θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν στα Τρίκαλα , ενώ η παράσταση θα ανέβει για πρώτη φορά και στην Καλαμπακα , αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων:
"ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΑΙΩΝ"
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Ώρα 7.00μ.μ.
"ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ"
ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Ώρες 5.30μ.μ. & 7.30μ.μ.
Προπώληση μόνο 7€ - Ταμείο 9€
Προπωλούνται εισιτήρια στα βιβλιοπωλεία: Τρίκαλα "ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ" & Καλαμπάκα "ΠΑΠΑΝΤΟΣ"- Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α
Πληροφορίες: 697 3056635
Ο αγαπημένος μας δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό Ήρωα του Άγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Καρολου Ντικενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών.  Έτσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, εφ΄ όσον για
πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!
Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά
(άλλες φορές ως σκηνοθέτης και άλλες ως συγγραφέας),
τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον "ΣΚΡΟΥΤΖ" ,απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές όπως ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΦΙΝΕΥ, ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΚΟΤ, και ο ΜΑΙΚΛ ΚΑΙΗΝ!
Η "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου 'ΣΚΡΟΥΤΖ' ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ' αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.
Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί:
Κατερίνα Αναστασίου, Διονύσης Στραβοράβδης,Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη,  ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλής συνεργάτες όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ που έγραψε την μουσική και ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.
Το Θίασο έπιμελύθηκε ενδυματολογικά η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ,  ενώ του κοστούμι του κ. ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ  έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος I Sarti di Milano.
Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.