Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στα πλαίσια βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο, προβαίνει σε ανανέωση της διαγράμμισής του κατά τμήματα, δίνοντας κατ’ αρχήν προτεραιότητα στο επαρχιακό δίκτυο και βελτιώνοντας επί του παρόντος τη διαγράμμισή του.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Τρικκαίων από την Τοπική Κοινότητα Μεγάρχης μέχρι την Τοπική Κοινότητα Καλονερίου. Η διαγράμμιση είναι απολύτως απαραίτητη καθώς διευκολύνει την οδήγηση σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εποπτεύονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε ότι: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στον νομό  και όπως επανειλημμένα έχει υπογραμμίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και κατ’ επέκταση για την αυτοδιοίκηση, βασικό  μας μέλημα αποτελεί η κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων».