Απειλητικό μήνυμα έχει πάρει και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρηστος Σιμορέλης, όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα  στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6:
«Αυτές τις ημέρες όλοι οι βουλευτές που θεωρούνται από κάποιους ότι θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, δέχονται εκφοβισμούς και απειλητικά μηνύματα. Έχω πάρει και εγώ ο ίδιος τέτοιο μήνυμα, που λέει ‘Να προσέχεις’.
Κατά καιρούς  έχω πάρει διάφορα μηνύματα, αλλά αυτό ήταν τις τελευταίες μέρες. Το έχω γνωστοποιήσει στην κοινοβουλευτική μας ομάδα, όμως πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πλέον έχει το λόγο για τέτοιου είδους μηνύματα.
Στην αναφορά που έκανε ο φίλος Κώστας Σκρέκας, σε συνέντευξη του νωρίτερα, ότι τα κάνουμε όλα για να παραμείνουμε πάση θυσία στις καρέκλες μας, αναρωτιέμαι αν μας το λέει ως ανέκδοτο για να γελάσουμε η αν όντως το λέει σοβαρά. Θα το πω απλά, κοίτα ποιος μιλάει.
Απαντώντας για τον εαυτό μου θα πω ότι χρόνια δουλεύω και ξέρουν όλοι τι δουλειά κάνω. Πώς γίνεται να είμαι εγώ κολλημένος με την καρέκλα, ενώ δεν είναι η οικογένεια Σκρέκα;
Δεν μπορεί να λένε σε εμάς φράσεις όπως ότι πρέπει να μας ξεκολλήσουν από την καρέκλα με μηχάνημα όταν εμείς είμαστε 4 χρόνια στην εξουσία και αυτοί για ολόκληρες δεκαετίες, σαν αστείο ακούγεται.»