Τη δεύτερη συνάντηση με τους προέδρους χωριών του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Συνεχίζοντας τη συνεργασία για όλα τα καθημερινά και μακρόπνοα ζητήματα που απασχολούν τα χωριά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 ο κ. Παπαστεργίου συναντήθηκε στο Δημαρχείο του τ. Δήμου Παληοκάστρου, στον Παλαιόπυργο, με τους προέδρους των χωριών από τις Δημοτικές Ενότητες Εστιαιώτιδας, Μεγ. Καλυβίων, Παληοκάστρου και Παραληθαίων.

Παρόντες, επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του τομέα Α, κ. Αχ. Λασπάς και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γ. Ζιώγας. Αντικείμενο της συζήτησης, η συγκεκριμενοποίηση των κατευθύνσεων σε ζητήματα ενεργειών για έργα, η καθαριότητα, τα ειδικότερα κατά τόπους ζητήματα σε διάφορους τομείς.

Όπως είχε συζητηθεί ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου στη συγκέντρωση όλων των προέδρων, ο Δήμος Τρικκαίων σχεδιάζει το συνολικό πρόγραμμα έργων για το 2020 με τη γνώμη των προέδρων.

Αυτή μεταφέρεται στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κάθε τομέα και στη συνέχεια γίνεται η επεξεργασία για όλον τον Δήμο, στο τεχνικό αυτό πρόγραμμα.

Παραλλήλως, συζητήθηκαν θέματα για την καθαριότητα, αλλά και θέματα που αφορούν σε ειδικότερα ζητήματα σε χωριά.

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να επιλύει προβλήματα και να βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων στα χωριά, με έργα και παρεμβάσεις σε πολλά επίπεδα, με προγραμματισμό και δεδομένων των οικονομικών συνθηκών.