Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις της στον Νομό στον τομέα της οδικής ασφάλειας, προχωρεί σε εργασίες διαγράμμισης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, όπου έχει υποστεί φθορές από την χρήση και τα καιρικά φαινόμενα.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται στην Εθνική οδό Τρικάλων - Άρτης και θα ακολουθήσει η εθνική οδός Τρικάλων - Καρδίτσης καθώς και επαρχιακές οδοί της Π.Ε. Τρικάλων.

Δεδομένου ότι μπαίνουμε στη χειμερινή περίοδο και θα ακολουθήσουν συνθήκες περιορισμένης ορατότητας η διαγράμμιση είναι απολύτως απαραίτητη για την οδήγηση. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις εποπτεύονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε ότι: «οι δεσμεύσεις μας για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στον Νομό μας  υλοποιούνται και, όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο οικονομικά για την χώρα μας και κατ’επέκταση για την αυτοδιοίκηση, το κύριο μέλημά μας είναι η κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων».