Στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του προχωρά ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων με τον επισκέπτη να βρίσκει πληροφορίες για το ωράριο της αγοράς, τις εκδηλώσεις και τις θέσεις του συλλόγου.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα "ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανταποκρινόμενος στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής προχώρησε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του estrikala.gr, όπου θα παρέχει καθημερινά χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά και για την πόλη των Τρικάλων.
Θα φιλοξενεί νέα και ειδήσεις που αφορούν την προβολή δράσεων στη πόλη, που από το 2011 και μετά από την διοργάνωση του «Μύλου των Ξωτικών» έχει καταστεί τουριστικός προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες.
Η νέα ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων είναι εύκολη στη χρήση της και ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για το ωράριο της αγοράς, τις εκδηλώσεις και τις θέσεις του συλλόγου. Μπορεί επίσης να αναζητήσει πληροφορίες για την πόλη των Τρικάλων όπως ιστορικά στοιχεία, αξιοθέατα και χρηστικές συμβουλές. Παράλληλα η ιστοσελίδα παρέχει ενημερώσεις για τυχόν νέα προγράμματα είτε μέσω του ΕΣΠΑ είτε μέσω του ΟΑΕΔ.
Με σεβασμό στις επιθυμίες των μελών μας αλλά και των επισκεπτών της πόλης, ο εμπορικός σύλλογος Τρικάλων πρωτοπορεί και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των μελών, των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας."