Τον νομό Τρικάλων επισκέφτηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η π. Υπουργός, βουλευτής Α΄ Αθηνών  Όλγα Κεφαλογιάννη. Στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Τρικάλων αναφέρονται τα εξής:  Αρχικά επισκέφτηκε τον Δήμο Φαρκαδώνας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής από τον ΔήμαρχοΘανάση Μεριβάκη και εν συνεχεία την Καλαμπάκα και τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη όπου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή.
Πριν από την αποχώρηση της από τον Νομό η κ. Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε τον «Μύλο των Ξωτικών», όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.
Για την Ν.Δ. ανέφερε: «χρειάζεται πολύ δουλειά για να γίνουμε Κυβέρνηση και ακόμη περισσότερη όταν γίνουμε για να έχουμε αποτελεσματικότητα και να φέρουμε την αισιοδοξία στην χώρα αλλά και πίσω την νεολαία ώστε να είμαστε περήφανοι ξανά για την πατρίδα μας που θα είναι μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ε.Ε. Χρειάζεται μείωση του κόστους παραγωγής στο πλαίσιο των δημοσιονομικών αντοχών της χώρας και δεν θα επιτρέψουμε να σχεδιάσουν ...4ο Μνημόνιο».

Στην περιοδεία της κ. Κεφαλογιάννη στο Νομό Τρικάλων  συνόδεψαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο π. υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, ο π. Βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης,oθεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος,  οι πολιτευτές Θανάσης Λιούτας και Δέσποινα Λασπά, ο πρόεδρος  της ΝΟΔΕ Μιχάλης Μπαγιώτης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουτσονάσιος, ο ταμίας Θανάσης Γκρέκος  ,ο τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Καρδούλας,  τομεάρχες της ΝΟΔΕ,η ΔΗΜ.ΤΟ Φαρκαδώνας και Καλαμπάκας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη και φίλοι της ΝΔ κ.α.