Σε καμπάνια στήριξης της τοπικής αγοράς και των τοπικών προιόντων προχωρά το Επιμελητήριο Τρικάλων, αφού οι ιδιαίτερες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία του κορωναϊού επέφεραν τεράστια προβλήματα στην λειτουργία της. 

Σε μήνυμά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος τονίζει πως, στηρίζοντας τη δική μας αγορά, στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους και επενδύουμε όλοι μαζί, σ’ ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στις ζωές μας και το άνοιγμα της οικονομίας γίνεται με προσεκτικά βήματα τα οποία οφείλουμε να ακολουθούμε ευλαβικά για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Δεδομένο είναι, επίσης, πως σταδιακά πρέπει να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας για να στηριχτούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι. Η τοπική αγορά άνοιξε. Είναι οι δικοί μας άνθρωποι που περιμένουν τους καταναλωτές να τους εμπιστευθούν και να τους στηρίξουν. 

Στηρίζοντας τη δική μας  αγορά, αγοράζοντας τα δικά μας προϊόντα, επενδύουμε όλοι μαζί, σ’ ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Γιατί μόνο αν στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και εργαστούμε για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που τόσο απλόχερα χάρισε η φύση στον τόπο μας, μπορούμε να ατενίσουμε με αυτοπεποίθηση το αύριο.