Με εκπροσώπους ομάδων Καπνοπαραγωγών του Νομού Τρικάλων συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Σιμορέλης.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "οι παραγωγοί ενημέρωσαν το Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του καπνού, για τη μείωση παραγωγής που υπέστησαν καθώς και για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των ξηραντήρων καπνού. Οι καπνοπαραγωγοί έθεσαν ζήτημα καταβολής έκτακτης ενίσχυσης (de minimis) για όσους συναδέλφους τους είχαν ζημιές στην καλλιέργεια. Επίσης ζήτησαν τη συμβολή του κ. Σιμορέλη για την προώθηση αιτημάτων του κλάδου τους ώστε να επιλυθούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο Βουλευτής από την πλευρά του δήλωσε πως γνωρίζει τη μεγάλη σημασίας της παραγωγής καπνού για το Νομό, αφού αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές καλλιέργειες. Ακόμη τόνισε πως σε συνεννόηση και με άλλους συναδέλφους του θα στηρίξει τα δίκαια αιτήματα των καπνοπαραγωγών και θα συμβάλλει στην προώθηση τους στους αρμόδιους Υπουργούς, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομίας & Ανάπτυξης."