Με την ευκαιρία της επίσκεψης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στην Καρδίτσα, έγινε συνάντηση αντιπροσωπειών των Συλλόγων Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας με τον υπουργό.
Στην συνάντηση οι εκπρόσωποι των συλλόγων ενημέρωσαν τον κ. Σπίρτζη αναλυτικά για τα ζητήματα του τρένου στην δυτική Θεσσαλία.
Εξέφρασαν την ανησυχία τους για την καθυστέρηση της δημοπράτησης του έργου της ηλεκτροκίνησης και ο κ. υπουργός υποσχέθηκε να έρθει σε επαφή με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του ζητήματος αυτού.
Στον κ. Σπίρτζη επίσης δόθηκε υπόμνημα στο οποίο τονίζεται η ανάγκη να πυκνώσουν τα τοπικά δρομολόγια Παλαιοφαρσάλου-Καλαμπάκας, ώστε να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση με τακτική τοπική συγκοινωνία και περισσότερες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας για ταξίδια προς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με πρώτο βήμα το δεύτερο δρομολόγιο για την συμπρωτεύουσα το οποίο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει εξαγγείλει εδώ και τέσσερις μήνες, πλην όμως ακόμα δεν έχει υλοποιήσει.
Το ΔΣ του συλλόγου μας  ευχαριστεί τον κ. υπουργό για το ενδιαφέρον με το οποίο μας αντιμετώπισε και ελπίζει ότι  σύντομα θα υπάρξουν  θετικά αποτελέσματα.