Το…στοιχειωμένο έργο του κλειστού γυμναστηρίου στις Καρυές, που είναι σε εκκρεμότητα πριν από το 2004, επανέρχεται στο προσκήνιο με πρωτοβουλία της διοίκησης του ΤΕΦΑΑ. 

Ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ, Καθηγητής Αθανάσιος Παπαϊωάννου συναντήθηκε χθες με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ.  Μιχαλάκη προκειμένου να συζητηθεί το θέμα έναρξης των εργασιών για την υλοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή των Καρυών στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «πρόκειται για  μεγάλης σπουδαιότητας έργο που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη, μιας και εκτός των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ θα επωφεληθούν του έργου και οι Τρικαλινοί πολίτες κάνοντας χρήση του γυμναστηρίου σε απογευματινές προπονήσεις και απογευματινά προγράμματα άσκησης για όλους.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε πριν το 2004 και είναι ακόμη σε εκκρεμότητα στην κακή κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Πριν ενάμισι περίπου χρόνο ο προηγούμενος εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος και πλέον υπάρχουν ελπίδες για την εκ νέου έναρξη του έργου με νέα μελέτη που θα υποβληθεί από την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα από την τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας η κα Εφη Καραγιάννη θα επισκεφτεί την άλλη εβδομάδα το ΤΕΦΑΑ προκειμένου να προχωρήσει σε επιτόπου έλεγχο του γυμναστηρίου για την έναρξη προσαρμογής της μελέτης του.»