Από την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ξεκινά την λειτουργία της η νέα σιδηροδρομική σύνδεση της δυτικής Θεσσαλίας με την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη, που έγινε πραγματικότητα μετά από μακρόχρονη και επίμονη προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων. Όπως σημειώνεται πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο καθημερινό δρομολόγιο με ώρα αναχώρησης από την Καλαμπάκα στις 19.30, από τα Τρίκαλα στις 19.45 και άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 22.45. Το αντίστοιχο δρομολόγιο επιστροφής ξεκινά από την Θεσσαλονίκη στις 18.37, από Νέους Πόρους 19.49 και από την Λάρισα 20.42.
Παράλληλα θα λειτουργεί και το γνωστό δρομολόγιο που είχαμε ως τώρα το οποίο αναχωρεί 8.35 το πρωί από τα Τρίκαλα και αναχωρεί για την επιστροφή το απόγευμα στις 16.17 από την Θεσσαλονίκη.
«Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την υλοποίηση και άλλων χρήσιμων προτάσεών μας, ώστε να βελτιωθεί ουσιαστικά η σιδηροδρομική συγκοινωνία της δυτικής Θεσσαλίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Νέα διοίκηση
Στο μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της προηγούμενης εβδομάδας ως εξής:
Πρόεδρος: Τσιοτινού Αθανασία.
Αντιπρόεδρος: Τζώρτζης Ντίνος.
Γραμματέας: Νεγρήν Αδαμαντία
Ταμίας: Τριανταφύλλου Βασίλης
Μέλος: Παπαγιάννη Άννα.
Επίσης την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι: Ζήφκου Ελισάβετ, Κρανιάς Γιώργος και Κωστάκης Χρήστος.