Μέσα σε αγωνιστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους των υποψηφίων Δημοτικών και Περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Τρίκαλα.
Την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε ο κ. Τσιαπλές, αναλύοντας παράλληλα τις βασικές θέσεις του συνδυασμού για τις περιφερειακές εκλογές.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιώργος Καΐκης ,υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε ένα νέο τμήμα των υποψηφίων του συνδυασμού -είχε προηγηθεί πριν ένα μήνα η παρουσίαση ενός μεγάλου τμήματος των υποψηφίων σε ανάλογη εκδήλωση.
Οι πρώτοι Υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
1.    Γιακίμοβα –Πολύζου Βέσελα
Γιατρός , Επιμελήτρια Ά Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Πύλης
2.    Θωμόπουλος Αποστόλης
Αγρότης.Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη».
Δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας
3.    Κατσίβελος Γιώργος
Οικονομολόγος-Λογιστής. Πρόεδρος του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων .
4.    Λιατίφης Γιώργος
Μηχανολόγος Μηχανικός .Πρόεδρος Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων
 Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη ΦΑΓΕ, Μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών.  Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων
5.    Μπακάση Βάσω
Νοσηλεύτρια  στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων,  στέλεχος του ΠΑΜΕ.Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία  (ΠΟΕΔΗΝ), μέλος του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και  του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων.
6.    Ντούβλη Κλεόνη
Μηχανολόγος Μηχανικός . Γραμματέας Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ
7.    Πετράκη Ειρήνη
Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-Ο.Γ.Ε.)
8.    Τάσιος Κωνσταντίνος
Συνταξιούχος . Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων
9.    Τσιάμης Θανάσης
Οικονομολόγος-Λογιστής, στέλεχος της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.
10.    Τσούβα Κωνσταντινιά (Ντίνα)
Εκπαιδευτικός –Φιλόλογος.διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας & Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων(μέλος της Ο.Γ.Ε.)