Απάντηση στους επικριτές του έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, μέσα από την Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 σχετικά με τις συνθήκες συνωστισμού που δημιουργήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων, με αφορμή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε για "εισαγγελείς" του διαδικτύου οι οποίοι μαζί με την αντιπολίτευση δημουργούν θέματα, προκειμένου να κοντράρουν την Δημοτική Αρχή ελλείψει σοβαρών θεμάτων, τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία πρόσκληση του κόσμου, αντιθέτως μόνο η ανακοίνωση για την παρακολούθηση της φωταγώγησης διαδικτυακά. 

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Τρικκαίων είπε τα εξής: 

«Όντως ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε την Παρασκευή πως διαδικτυακά θα ανάψει το δέντρο. Ήταν σαφές ότι δεν καλέσαμε κανέναν στο άναμμα και ότι δεν θα έπρεπε να έρθει και κανείς, λόγω της κατάστασης που ζούμε. Οι άνθρωποι που ήταν έξω στην πόλη, όπως και κάθε μέρα, ήταν  γύρω στους 50 περίπου, και κοντοστάθηκαν και είδαν το άναμμα του δέντρου. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Βέβαια, ξεσηκώθηκαν οι ‘εισαγγελείς’ του διαδικτύου, και μαζί τους και η αντιπολίτευση η οποία επειδή δεν έχει θέματα να μας κοντράρει εφευρίσκει τέτοιου είδους θέματα που έχουν διάρκεια κάποιων ωρών και μόνο.

Κακώς ήταν έξω όλοι οι συμπολίτες που δεν είχαν δουλειά. Μπορώ να δεχθώ πως θα μπορούσαμε να κάναμε το άναμμα άλλη ώρα που δεν θα υπήρχε κυκλοφορία, παρόλα αυτά δεν καλέσαμε κανέναν και θεωρώ άδικη την κριτική ότι οργανώσαμε εκδήλωση. Και το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή η πόλη καλώς ή κακώς έχει κόσμο. Για το μόνο που…μετανιώνω είναι ότι στολίσαμε τόσο ωραία την πόλη που ο κόσμος δεν μπορεί να καθίσει μέσα».

trikalaenimerosi.gr