" Δε θα γίνουμε χαμένη γενιά. Νέοι αγωνιζόμαστε, νέοι θα νικήσουμε"! Με αυτό το σύνθημα, για ακόμη μία χρονιά το Φεστιβάλ των Αναιρέσεων θα πραγματοποιηθεί σε αρκετές πόλεις της χώρας μας.
Το φεστιβάλ των Αναιρέσεων θα γίνει τη περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και οι «δανειστές» Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. επιχειρούν να επιβάλλουν νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Καλείται να συμβάλλει με το δικό του τρόπο στην αναγκαία συσπείρωση των εργαζομένων και της νεολαίας ώστε να παλέψουν για την ανατροπή των παλιών και νέων αντιλαϊκών πολιτικών, στην αναγκαία αντεπίθεση του μαζικού κινήματος, της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.. Θα αποτελέσει το φεστιβάλ της νεολαίας που αρνείται να γίνει χαμένη γενιά, όπως θέλει το σύστημα, αλλά μαθαίνει να αγωνίζεται, μαθαίνει να νικά.
Για πρώτη φορά στην πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση- συζήτηση στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2016, με θέμα: " Στέλνοντας βιογραφικά απο τα παιδικά μας δωμάτια. Οι νέοι της ανεργίας, της εργασιακής περιπλάνησης, της ανασφάλειας, της επισφάλειας και της μετανάστευσης" και ομιλητή τον Στάθη Ντούρο, περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας, εκλεγμένο με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την Ανατροπή.
Καλούμε τη νεολαία, τον κόσμο των κινημάτων με τον οποίο πορευόμαστε μαζί στους δρόμους της αντίστασης και της αξιοπρέπειας, μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και οραματιζόμαστε έναν κόσμο δίχως φτώχεια, ρατσισμό, πολέμους, ξερίζωμα λαών, καταστροφή της φύσης, εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μια κοινωνία κομμουνιστικής απελευθέρωσης, να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στην προφεστιβαλική εκδήλωση, την Κυριακή 29 Μάη, στις 7 μ.μ. στο Μεζεδοποτείον Κληματαριά.
Διοργάνωση: Ν.Α.Ρ. για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση
Οργανώσεις της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α