Ο Σύλλογος Πολυτέκνων νομού Τρικάλων, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων,  δημιούργησε  τη  Στέγη Αλληλεγγύης,  ένα κοινωνικό χώρο  προσφοράς χρηστικών αντικειμένων όπως: είδη ιματισμού όλων των ηλικιών,  σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη  κ.ά., τα οποία διατίθενται σε πολύτεκνεςοικογένειες, αλλά και σ’ αυτές που έχουν ανάγκη εντελώςδωρεάν.
Στόχος  αυτής της δράσης  είναι η στήριξη  των πολύτεκνων οικογενειών,  καθώς και άλλων ευάλωτων ομάδων που χρειάζονται αυτά τα είδη και αδυνατούν να τα αποκτήσουν.
Όλα αυτά τα είδη προέρχονται, κυρίως, από δωρεές ιδιωτών και σε μικρότερο ποσοστό από επιχειρήσεις και διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικογένειας.
Τα είδη που συγκεντρώνονται (με την προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά) είναι :
    Ρούχα-Υποδήματα-Αξεσουάρ (για όλες τις ηλικίες)
    Σχολικά είδη – Βιβλία
    Παιχνίδια
    Λευκά είδη(κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κ.λπ.)
    Μικροσυσκευές-Είδη σπιτιού (όχι ογκώδη)
Η έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους  που έχουν ανάγκη, αποτελεί την συμβολή του συλλόγου Πολυτέκνων Τρικάλων, για μια αξιοπρεπή και ισότιμη κοινωνία.
Η Στέγη Αλληλεγγύης βρίσκεται στην οδό Νίκης 1-3 (πρώην Ζωαγορά)  και λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή: 10:00π.μ -12:00μ.μ. Τα απογεύματα λειτουργεί κατόπιν συνεννόησης.
Πληροφορίες στο Γραφείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων (Ασκληπιού 19) και στα τηλέφωνα 2431027370 – 6986191637.

trikalain.gr