Στην οικογένεια του Μιχάλη Σαράντη, που μαζί με τον αδερφό του Τάκη ίδρυσαν και διευθύνουν την γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.), πέρασε το γνωστό ξενοδοχείο των Τρικάλων Ananti City Resort, που βρίσκεται στον λόφο του Λογγακίου. 

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της αγοραπωλησίας, από τα παιδιά του, μετά την διαδικασία των απαιτούμενων ελέγχων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στα οικονομικά της ξενοδοχειακής μονάδας. 

Στόχος των νέων ιδιοκτητών, οι οποίοι με την συγκεκριμένη αγορά εισέρχονται σε ένα εντελώς διαφορετικό επιχειρηματικό τοπίο από εκείνο της βιομηχανίας τροφίμων, αποτελεί η περαιτέρω τουριστική αναβάθμιση και ανάδειξη της περιοχής των Τρικάλων, ως σημείο αναφοράς στο πεδίο της προσφοράς ξενοδοχειακών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. 

Το δελτίο Τύπου

Σήμερα το μεσημέρι εκδόθηκε σχετική επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Αφοί Μιχαήλ Σαράντη Α.Ε.», γνωστοποιεί ότι με απόφαση του  Διοικητικού της Συμβουλίου, προέβη σε απόκτηση  του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΝΑΝΤΙ Α.Ε.» σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τους ισχύοντες νόμους διαδικασία.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και του συνεδριακού κέντρου της «ΑΝΑΝΤΙ Α.Ε.», στο Λογγάκι Τρικάλων, αποτελούν σημείο αναφοράς για  όλη τη Θεσσαλία, μεταξύ άλλων και λόγω των υψηλών προδιαγραφών με τις οποίες έχουν κατασκευαστεί και λειτουργούν μέχρι σήμερα.

Η οικογένεια Μιχαήλ Σαράντη στοχεύει και ευελπιστεί να εξελίξει τις υποδομές αυτές και να διευρύνει τη δραστηριότητα της επιχείρησης ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για εγχώριους και διεθνείς ταξιδιώτες, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία των Τρικάλων."

trikalaenimerosi.gr