Συνεδρίασε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η ΝΟΔΕ της ΝΔ Τρικάλων παρουσία του Αν. Γραμματέα Οργανωτικού Στέργιου Χυτούδη, του υπευθύνου οργανώσεων Θεσσαλίας Νίκου Καραγιάννη και του τομεάρχη Τρικάλων Νίκου Καρδούλα.
Έγινε ενημέρωση από τους εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης για τις δράσεις  των ΔΗΜ.ΤΟ και των υπευθύνων θεματικών τομέων της ΝΟΔΕ.
Έτσι, το επόμενο διάστημα θα διερευνηθεί εάν υπάρχει δυνατότητα για άνοιγμα γραφείων ΔΗΜ.ΤΟ  όπου δεν υπάρχουν. Να διερευνηθεί εάν τα αιρετά στελέχη επαρκούν για την πλήρη κάλυψη της περιοχής ευθύνης των ΔΗΜ.ΤΟ. Εάν δεν επαρκούν να ενσωματωθούν στελέχη μας ως εθελοντές που δεν είναι εκλεγμένοι, ώστε να επιτευχθεί η γεωγραφική κάλυψη. Συνεργασία με τοπικά σωματεία, οργανώσεις, συλλόγους και φορείς και δημοσιοποίηση των διαφόρων συναντήσεων στα τοπικά ΜΜΕ. Μετάδοση του λόγου της ΝΔ στις τοπικές κοινωνίες. Ορισμός σε κάθε ΔΗΜ.ΤΟ υπευθύνων των θεματικών τομέων δράσης αντίστοιχα με αυτούς της ΝΟΔΕ και ορισμός  σε κάθε ΔΗΜ.ΤΟ υπευθύνου εκλογικού αγώνα και ετεροδημοτών.
Τήρηση της ιεραρχίας: ΔΗΜ.ΤΟ – ΝΟΔΕ –ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ –ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ καθώς και τήρηση του καταστατικού και του κανονισμού πανελλαδικής οργάνωσης.
Για τις δράσεις των θεματικών τομέων αναφέρθηκαν τα εξής: συνεργασία με τους υπευθύνους των θεματικών τομέων δράσης των ΔΗΜ.ΤΟ, ενσωμάτωση εθελοντών στελεχών που επιθυμούν να προσφέρουν στους τομείς, ώστε να δημιουργηθεί ένας δυνατός πυρήνας. Καταγραφή των προβλημάτων και θεμάτων της περιοχής μας και κατάθεση προτάσεων για την επίλυσης τους.
Τήρηση της ιεραρχίας: ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ – ΝΟΔΕ –ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ –ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ.
Η ΝΔ έχει ζητήσει εκλογές. Δεν μπορεί όμως να τις επιβάλλει. Πάντως η κεντρική διοίκηση είναι σε εκλογική ετοιμότητα και το ίδιο ζητάει από τα τοπικά στελέχη που όπως φαίνεται ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του κόμματος.
Είναι σίγουρο ότι η ΝΔ  λέει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, έχει ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα  και όποτε και αν  γίνουν εκλογές θα γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός , ώστε να αρχίσει η ανάκαμψη της χώρας.