Συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων  της Περιφερειακής  Ενότητας Τρικάλων οι παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του νομού.
Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με την  Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νομής κα. Ευδοξία Καϊνανά, κατασκευάστηκε ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας επί του υπάρχοντος ασφαλτικού στην είσοδο της Νομής, με σκοπό την αποκατάσταση φθορών και τη βελτίωση της πρόσβασης στην κοινότητα. Επιπλέον, με τη χρήση των απαραίτητων μηχανικών μέσων καθαρίστηκαν οι κεντρικοί χωμάτινοι αποστραγγιστικοί τάφροι της κοινότητας (κανάλια), από αυτοφυή βλάστηση και φερτά υλικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων και κατά συνέπεια η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.
«Εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου αλλά και την αντιπλημμυρική θωράκιση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό προχωράμε σε έργα ουσίας  για τον πολίτη. Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, φροντίσαμε για τη συντήρηση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος με σκοπό την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και οδηγών αλλά και ικανοποιήσαμε το αίτημα των αγροτών της περιοχής για τον καθαρισμό των καναλιών», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης κατά την επίσκεψή του στα έργα.