Τη Δευτέρα 7/10 και  την Τρίτη 8/10, το ΤΕΦΑΑ του ΠΘ όπως και κάθε χρόνο στην αρχή του έτους, υποδέχεται τους πρωτοετείς του φοιτητές με ένα ποικίλο πρόγραμμα.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Νικόλαος Διγγελίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής, καθώς και όλο το διδακτικό προσωπικό ήταν παρόντες για να καλωσορίσουν τους πρωτοετείς τους φοιτητές στο νέο αμφιθέατρο, στολίδι, του ΤΕΦΑΑ-ΠΘ στα Τρίκαλα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου που ευχήθηκε καλή αρχή στους φοιτητές, δίνοντας πληροφορίες για την πόλη και επισημαίνοντάς τους τις καλές εντυπώσεις που έχει για το Τμήμα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση των φοιτητών στους χώρους του ΤΕΦΑΑ και στα γήπεδα της πόλης, καθώς και μουσικό πρόγραμμα με μέλη του Τμήματος που έδωσαν μια εύθυμη νότα στην εκδήλωση αυτή.

(*) Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε ανακοίνωσή του, "ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, με τη συνδρομή ενός οχήματος του στόλου της,  στη ξενάγηση των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματός μας στην πόλη μας, την Δευτέρα 7-10-2019, με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς".