Το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχτηκε τους πρωτοετείς φοιτητές του και για πρώτη χρονιά και τους γονείς τους.
Η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και Τρίτη με ένα πλούσιο πρόγραμμα έως το μεσημέρι.
Το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχεται και καλωσορίζει θερμά κάθε χρόνο τους πρωτοετείς του φοιτητές με μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στα εργαστήριά του καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται στην πόλη των Τρικάλων.
Φέτος για πρώτη χρονιά, το ΤΕΦΑΑ ΠΘ αποφάσισε να ξεναγήσει και τους γονείς των φοιτητών στις εγκαταστάσεις του και να τους μιλήσει για το τμήμα στο οποίο θα φοιτήσουν τα παιδιά τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την ουσιαστική συνεισφορά του ρόλου του γονέα στην επιτυχία αυτή και να τους στηρίξει στην προσπάθειά τους.

Τους γονείς των φοιτητών καλωσόρισαν ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ ΠΘ Καθηγητής Αθανάσιος Παπαϊωάννου καθώς και οι διευθυντές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος όπου τους έγινε μια σύντομη παρουσίαση των εργαστηρίων.
Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος καλωσόρισε με θερμά λόγια γονείς και φοιτητές στην πόλη των Τρικάλων.
Οι φοιτητές πήρανε μια πρώτη γεύση από το Τμήμα στο οποίο θα φοιτήσουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια και στο τέλος της ημέρας, με ζωντανή μουσική από μουσικό σχήμα της Σχολής, γνωρίστηκαν μεταξύ τους στον εξωτερικό χώρο του ΤΕΦΑΑ.
Το ΤΕΦΑΑ ΠΘ εύχεται σε όλους τους φοιτητές του καλές και δημιουργικές σπουδές.

Στο μεταξύ "ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, με τη συνδρομή ενός οχήματος του στόλου της,  στη ξενάγηση των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματός μας στην πόλη μας, την Τρίτη 2-10-2018, με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς"